Groep 1/2

In groep 1/2 werken twee leerkrachten. Juf Reyneke Rook en juf Hillie Benedick. Het hele jaar door groeit groep 1/2 omdat in leerlingen die 4 jaar worden mogen starten in groep 1. Na de zomervakantie 2018 starten we met 15 leerlingen en rond de zomervakantie van 2019 verwachten we met ongeveer 21 jongens en meisjes te zijn.

We gebruiken twee lokalen en kunnen voor spel- en gymlessen terecht in de inpandige sportzaal. Op het schoolplein is voldoende ruimte voor de kinderen om te klimmen, glijden, graven, rijden en rennen. 

Over het algemeen beginnen we de dag in de kring. Hier hebben we onder andere tijd voor het Bijbelverhaal, bidden, het zingen van liederen, en het bespreken van de dag. Daarna gaan we aan het werk, wat bij ons aan de hand van het planbord gebeurt. De kleuters leren al zelf de opdrachten inplannen. Dit ter voorbereiding op de volgende groepen die gebruik maken van dag - en weektaken. Vervolgens ruimen we samen op, eten en drinken in de kring en kunnen onze overtollig energie kwijt op het plein of in het speellokaal. De ochtend of middag wordt altijd rustig en gezamenlijk afgesloten in de kring.

Hier kunt u links of andere informatie plaatsen.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl