Samenwerkingsverband 2305

Onze school is aangesloten bij deelregio De Brug: www.deelregiodebrug.nl. We maken gebruik van de diensten van EC Adapt: www.ecadapt.nl.

De Wet op Passend Onderwijs bepaalt dat de schoolbesturen per regio moeten samenwerken in een regionaal samenwerkingsverband. In het primair onderwijs zijn er 75. In Zwolle en omstreken betreft het samenwerkingsverband (SWV) 2305.

SWV 2305 beslaat de gemeenten Zwolle, Kampen, Zwartewaterland (behalve Zwartsluis), Staphorst (behalve de kern Staphorst), Olst-Wijhe, Raalte, Hattem, Heerde en Oldebroek. Schoolbesturen met basisscholen in deze gemeenten werken samen, aangevuld met de besturen voor scholen voor speciaal onderwijs voor cluster 3 en 4. Voor cluster 3 gaat het om De Twijn (Zwolle), De Zonnehof (Raalte) en De Schakel (Kampen). Cluster 4 onderwijs wordt in de regio verzorgd door De Ambelt (Zwolle en Kampen).

Het samenwerkingsverband is een stichting met een bestuur en een dagelijks bestuur van 33 deelnemende schoolbesturen. De vormgeving van Passend Onderwijs in de regio wordt door het bestuur vastgesteld. Meer hierover is te vinden op www.2305PO.nl.

Het adres van het bestuur is:

Bestuur 2305 PO

t.a.v. de voorzitter

Postbus 1014

8260 BA Kampen

Op CNS De Driester is in het schoolondersteuningsprofiel beschreven welke arrangementen wij kunnen bieden.